avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Calendar orientativ lansari POCU 2014-2020!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Calendar orientativ lansari POCU 2014-2020!

Ministerul Fondurilor Europene – Direcția Generală Programe Capital Uman publică Planul multianual de lansări pentru cereri de propuneri de proiecte în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020. Documentul include și un calendar orientativ al liniilor de finanțare pentru următorii doi ani.

Planificarea lansărilor cererilor de propuneri de proiecte este un element esențial pentru asigurarea premiselor implementării performante a unui program operațional. Ministerul Fondurilor Europene – Direcția Generală Programe Capital Uman a stabilit un set minim de principii care să stea la baza planificării intervențiilor sprijinite prin Programul Operațional Capital Uman pentru întreaga perioadă de programare.

Perspectiva din care sunt definite principiile de alocare urmărește atingerea obiectivelor şi a țintelor programului la dimensiunea şi la termenele planificate, corelarea cu strategiile naționale relevante, precum și abordarea integrată pentru asigurarea complementarității și a valorificării sinergiilor între intervențiile care vor fi finanțate din diferitele fonduri ESI.

Sursa: MFE
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Catalogul surselor de finantare iunie 2013! Daniela Bolog Daniela Bolog ADR Centru editeaza un buletin informativ lunar continand programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea Europeana si Guvernul ... (vezi toată discuția)
Catalogul surselor de finantare noiembrie 2012 Daniela Bolog Daniela Bolog ADR Centru editeaza un buletin informativ lunar continand programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea Europeana si Guvernul ... (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna ianuarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 06 ianuarie 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – ianuarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)