avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie la sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie la sanatate

O ruda mi-a facut un cim cu 4 ore la firma ei. Dar firma e la inceput si nu are de unde sa ma plateasca, asa ca eu, deocamdata, nu lucrez . Bineinteles ca nu-mi sunt platite asigurarile sociale, asa ca eu imi platesc din mana asigurarea de sanatate. Daca contractul de munca e inca in vigoare, eu pot sa-mi platesc sanatatea?Am voie? Mentionez ca firma nu are de unde si eu am inteles.

Alte discuții în legătură

Neplata cass si cas de catre angajator pe perioada concediului medical noemi r noemi r Buna ziua, Imi cer scuze daca intrebarea mea se repeta dar nu am reusit sa gasesc o intrebare asemanatoare aici pe forum. Sunt angajata la o institutie ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul medical? mokusko mokusko am si eu o nelamurire!cine suporta plata concediului medical?din cauza unor anumite probleme de sanatate sunt in concediu medical de mai bine de 1 luna,iar ... (vezi toată discuția)
Plata contributie asigurari sociale Trandafira Trandafira Daca lucrez 4 ore la o firma particulara si mi se platesc cotele de asigurari sociale, firma imi elibereaza adeverinta pt spital (am o problema si trebuie sa ... (vezi toată discuția)