Buna ziua, pe data de 3 iulie am achizitionat un telefon nou care s-a dovedit a fi defect, pe data de 10 iulie am fost cu el la service-ul autorizat ptr efectuarea reparatiei, pe data de 13 mi s-a intors telefonul din service prezentand aceleasi simptope asadar pe data de 16 iulie m-am prezentat iar la service cu telefonul, nici pana azi nu s-a efectuat reparatia. Astazi am sunat la ei sa vad ce se intampla si mi s-a spus ca la ei telefonul a ajuns pe data de 27 iulie. Cum pot proceda deoarece am achizitionat un produs nou pe care nu am putut sa il folosesc timp de o luna (azi se implineste o luna)?Multumesc
Articolul aplicabil in speta - citat in mes anterior - vorbeste clar despre vanzator si cumparator `` (...) Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului." Deci vanzatorul este cel care trebuie sa depuna diligentele necesare ca solicitarea de reparare sau inlocuire a produselor sa fie facuta in termenul de 15 zile . Legal el este cel vizat de art. mentionat .
Legea 449
dryw3r
va salut,am predat un telefon mobil pentru a fi reparat in garantie,deja are 2 luni da cand este la reparat ,nu s a rezolvat inca nimic,as vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)