avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infidelitate divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infidelitate divort

Buna ziua.
Sunt o sotie inselata...si dovada sunt detalierile convorbirilor telefonice ale sotului meu pe ultimii doi ani de pe contul lui de orange in care apar lunar mesaje si telefoane la ore de genul 00, 01, 2.43, 5.15, 6, 7 ore la care el era cu mine in pat - 24 de luni tiparite.
Constituie proba la tribunal sa imi pot adjudeca copii?
Va rog urgent raspuns.
Constituie probe destul de relevante pentru divorț. În ce privește autoritatea părintească și stabilirea locuinței copiilor la dvs, probele menționate au o importanță pentru dovedirea implicării în creșterea copiilor precum și a posibilității și a voinței de supraveghere a copiilor.
Ce sa dovediti cu probele respective? Custodia copiilor n-are legatura cu probele respective.
Autoritatea părintească(fosta custodie) va fi comună în caz de divorț.
Fidelitatea sau infidelitatea unui soț nu influențează Autoritatea Părintească în Comun asupra copiilor.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
ContSters379576, utilizator
Copiii nu se adjudeca si e de preferat, indiferent de relatia parintilor, sa aiba contacte cat mai ample ca timp cu ambii parinti.
Nu conteaza cat de bun e un sot, poate e altfel ca tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infidelitate, divorț cu minori Cosy rm Cosy rm Daca am posibilitatea sa.l aduc pe amantul sotiei, cu care m.a inselat, dovada este clara. Intrebarea mea este, cine obtine custodia copiilor. Copii au varsta ... (vezi toată discuția)
Divort IoanaMihai12 IoanaMihai12 Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns avizat la urmatoarea problema: Sunt casatorita si am o fetita in varsta de 5 ani. Sotul vrea sa divortam invocand ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)