Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema:
-am fost casatorita 11 ani
-anul trecut pe 14 mai sotul meu a parasit domiciliul si s-a mutat la amanta;
-apartamentul in care stau eu si copilul de 8 ani este bun comun
-in luna iulie eu am introdus actiunea de divort unde am solicitat pensie alimentara si custodie conuma a copilului.
-in luna noiembrie a venit la divort si am cazut de acord sa divortam, pensie alimentara de 276 lei (nu are venituri decat la 4 ore), si copilul sa ramana la mine , custodie comuna fara prgram de vizita
- pe 16 februarie ar trebui sa se pronunte divortul pentru ca nu se facuse ancheta sociala,
-din pacate eu am de impartit casa cu el si nu ne intelegem, cea cu care sta il streseaza sa le dau bani, sa vand apartamentul si sa impartim banii.
Vreau sa va intreb daca imi retrag cererea de divort si stau si il incurc este vreo problema?
Eu oricum nu doresc sa ma recasatoresc si as vrea sa il incurc poate va veni el sa ceara divortul.
Ma gandesc la apartament pentru ca eu am creditul doar pe numele meu si inca platesc ratele singura.
Dacă amanta îl părăsește pe sot ar rezolva toate problemele.
Și dacă soțul nu ar avea bani...probabilitatea de a se intampla asa ceva creste.
Regula este ca legea care guvernează un raport juridic e cea care a dat naștere la acel drept.
Ar fi însă discriminatoriu ca sa fie pentru unii muma și pentru alții ciuma.
Pe de alta parte, nici cat de constituțional sa fie asa nu se știe. ..în mod sigur...
Lamuriri partaj
goguta10
Buna ziua, impreuna cu sotul meu am achizitionat un apartament la care mai avem si acum credit la banca.In urma divortului de el am ramas cu copilul in acel ... (vezi toată discuția)