avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare activitate PFA

Am un PFA deschis in decembrie 2015, cu sediu cu activitate la mine acasa. Acum am realizat ca nu pot merge mai departe cu PFA-ul si vreau sa suspend activitatea. Voi depune cerere de inregistrare in registrul comertului pentru suspendare activitate, alaturi de declaratia pe propria raspundere. Intrebarea mea este: este suficienta aceasta inregistrare la registrul comertului pentru ca sediul sa fie declarat fara activitate, sau trebuie sa fac o cerere separata si sa platesc taxa de 400 lei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 13 Februarie 2016
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor sau a radierii persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Care este procedura privind radierea unui pfa? FABrane FABrane Bună ziua, aș dori să aflu o informație - care este procedura privind radierea unui PFA? Vă mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Radierea pfa apicultorul apicultorul buna ziua, care sunt pasi de urmat pentru radierea PFA ? multumesc (vezi toată discuția)