avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedeu in fata instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedeu in fata instantei

Buna ziua.Dupa noul cpc sa schimbat forma la intimpinare la recurs in calitate de intimat si daca se poate un model de intimpinare sa ma pot ghida .Va multumesc .Buna ziua

precizez ca e litigiu de munca


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Un model de intampinare este greu de dat daca nu cunoastem cazul in detaliu,intampinarea trebuie sa cuprinda elementele prevazute in art.205 NCPC,adaptate in mod corespunzatotor.
Buna seara.Va dau detalii.Am cictigat un proces la instanta de fond ,partea adversa a formulat apel intrebarea este cum formulez intimpinarea la recurs.Multumesc
Presupun ca stiti ca intampinarea cuprinde toate apararile paratului cu privire la pretentiile reclamantului. Cum ati vrea sa va "sugeram" niste aparari, doar cunoscand faptul ca ati fost implicat intr-un proces si nimic altceva legat de fondul cauzei?
Va mai prezint inca o data situatia.Eu in calitate de reclamant am contestat la tribunal o concediere nelegala .Am cistigat la instanta de fond .Partea adversa a formulat recurs motivind ca ca concedierea a fost legala.La intimpinarea pe care trebuie sa o fac doream sa stiu modu de formulare pentru aceasta intimpinare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare adryy adryy Buna ziua. Am primit o comunicare pentru recurs cu data postei 21 oct. 2015. Am termen 30 de zile de la primire sa depun intampinare. Ultima zi de depunere a ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa fac o intampinare la un dosar de contraventie hoaraion hoaraion am luat o amenda ca am trversat pe la coltul strazi am facut contestatie am castigato au facut recurs si mia venit comunicare ca ei nu sant de acord decizia ... (vezi toată discuția)