Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic

Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 diana81	                   

Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala
TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
	                    diana81	                   

Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala
TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)

levantica	                   

Buna ziua, imi puteti spune va rog, cum se stabileste valoarea reziduala la o masina, in cadrul unui contract de leasig operational, cunoscand durata ... (vezi toată discuția)
	                    levantica	                   

Buna ziua, imi puteti spune va rog, cum se stabileste valoarea reziduala la o masina, in cadrul unui contract de leasig operational, cunoscand durata ... (vezi toată discuția)

gygy83	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    gygy83	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)