avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri nepartajate in urma divortului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri nepartajate in urma divortului

Am fost casatorit din anul 1989 pana in 2008, in urma divortului fosta sotie a ramas in locuinta comuna impreuna cu fiul, la momentul divortului avand 18 ani. Au trecut 8 ani si am incercat sa impartim pe cale amiabila atat locuinta cat si bunurile lucru care nu s-a intamplat.

Intrebare: Pot sa intru in locuinta chiar fara acordul fostei sotii?

Precizez ca toate documentele sunt pe numele meu (casatorit cu...), detin documentele si un rand de chei (yala existenta in anul 2008 inaintea divortului), din setul de 5 . Spun asta pentru ca exista posibilitatea sa se fi schimbat yala chiar daca eu nu am dat acordul.
Mentionez deasemenea ca locuinta era mobilata si utilata complet.
Cel mai recent răspuns: danutza2000 , utilizator 14:11, 27 Februarie 2016
Multumesc mult pentru sfaturi. Voi demara cu siguranta in termenul cel mai scurt posibil o actiune de partaj in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea abuziva a yalei intr-un imobil bun comun cu fostul sot lacramioaravasuianu lacramioaravasuianu Am divortat de curand si nu am facut partaj . Avem 2 locuinte ,un apartament la bloc si o casa care ca valoare este de 5 ori mai mare. Locuinta din buletin la ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu brumarik brumarik buna ziua !as dori si eu un raspus,daca ma poate ajuta cineva ...multumesc ! Sunt proprietar de apartament dupa divort(acum 3 ani)eu nu sunt in tara si am ... (vezi toată discuția)
Partaj-in urma divortului Mihaill Mihaill In urma divortului trebuia sa facem partajarea bunurilor pe cale amiabila.Datorita neintelegerilor nu am putut face aceasta.Nu am avut bani pt. a continua ... (vezi toată discuția)