Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

deida 
	    	Utilizator

deida 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Vladimir1_83	                   

Exemplu:
S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. 
 In ... (vezi toată discuția)
	                    Vladimir1_83	                   

Exemplu:
S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. 
 In ... (vezi toată discuția)

keenox	                   

Am o problema cu un comerciant care nu mi-a acceptat un retur. Produsul a fost primit in data de 25.07.2024 si am notificat comerciantul in data de 09.08.2024, ... (vezi toată discuția)
	                    keenox	                   

Am o problema cu un comerciant care nu mi-a acceptat un retur. Produsul a fost primit in data de 25.07.2024 si am notificat comerciantul in data de 09.08.2024, ... (vezi toată discuția)

rptoma	                   

Buna ziua,
In cazul returului unui produs achizitonat on-line pentru care s-a platit si transport, suma de bani returnata de catre comerciant trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    rptoma	                   

Buna ziua,
In cazul returului unui produs achizitonat on-line pentru care s-a platit si transport, suma de bani returnata de catre comerciant trebuie sa ... (vezi toată discuția)