avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Asigurare RCA
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Asigurare RCA

Buna ziua!
Din cate stiu eu pentru o asigurare RCA auto nu se emite factura...Corect? Prin urmare plata se inregistreaza direct pe cheltuiala. Ce se intampla cu TVA? Este inclus in pret si se poate deduce sau nu?
Va multumesc anticipat si va rog un raspuns cat mai repede...!
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016
Goguvoinicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:28, 12 Februarie 2016
Primele de asigurare nu sunt purtatoare de TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul mi-a comunicat că nu se emite factură pentru polița de asigurare, dar firma nu îmi decontează suma în lipsa facturii. polița de asigurare se poate înregistra în contabilitate? Patrick18 Patrick18 Buna ziua, 1: Furnizorul mi-a comunicat ca nu se emite factura pentru polita de asigurare 2:Firma nu vrea sa-mi deconteze suma aferenta politei, in lipsa ... (vezi toată discuția)
Pfa cu activitate de reprezentanta in romania a unei companii din ue alexok alexok Buna seara, Am citit ce s-a scris in acest forum despre PFA insa nu am gasit pe nimeni care sa discute despre o speta asemanatoare cu a mea. Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Declarare in 394 Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Daca am o factura de reparatie auto - client SC......SA, iar aceasta factura este suportata de firma de asigurari(asigurare RCA), in 394 ce ... (vezi toată discuția)