avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cadastru

Un cadastrist mi-a masurat terenul si a scris ca are ca in acte 21502 mp. Eu l-am masurat apoi dupa datele care le-a dat el, cu un aparat special si am vazut ca de fapt terenul are vreo 21370 mp. Ce e de facut in aceasta situatie. Caci cadastristul a scris ep plan ca terenul are 21502 mp, dar este mai mic ca si suprafata.
Cel mai recent răspuns: mihaita1234 , utilizator 18:55, 14 Februarie 2016
Pai inca nu am primit raspunsul, dar eu va spun ca am fost olimpic international la matematica, am luat premiul I , medalie de aur, si cred ca stiu si eu sa calculez o amarata de suprfata de 21502 mp. Adevarul este ca in acte este 21502 mp, dar cadastristul meu a facut planul ca si cand aia ar fi suprafata reala, nu stiu c e dracu a masurat el la fata locului, dar eu am facut calculul cu un aparat foarte bun de ultima generatie si nu iasa decat 21380, 21370 mp. Cadastristul meu a scris ca in acte, dar la fata locului e cu totul altceva. A scris mai mult decat am ! Iar cei de la Cadastru sunt asa de prosti ca nici nu ai cu cine vorbi, treaba in Romania se face de mantuiala, stiu eu cum se face, m-am uitat chiat pe palnul facut de cadastrist unde scara trebuie sa fie 1 la 1000, si a desenat o linie care trebuia sa aiba 14,2 cm adica 142 m, dar are 14,3 cm. Pai daca rahatul ala de program care il folosesc ei, nu respecta scara, fireste ca dau alte rezultate.
Daca iau 3 cadastristi si nu spun la fel, dar diferenta este destul de mare de 100 sau 200 mp. Plus ca primaria a intrat ilegal cu 200 mp in terenul meu.
Si apoi cum dracu cadastristului i-a iesit chiar suprafata din acte de 21502 mp, nu vedeti ca e cveva putred in Danemrca? A stat 6 ore ca sa masoare o suprafata , si apoi ma intreba pe mine ce suprafata sa treaca? Asta e cadastrist? A masurat un rahat sa-l pieptene. Trebuia sa trimita actele la sfarsitul lui noimebrie, a mintit-o pe mama mea ca le-a trimis, apoi am venit in februarie, mi-a spus ca s-a schimbat legea, a mai modificat ceva pe acolo, apoi am semnat o cerere de receptie, atata tevatura pentru nimic, ca-mi vine scarba de ce vad in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cadastru Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am un teren proprietate a mea , o casa, o magazie si o fosta moara. Pe acest teren exista si primaria impreuna cu curtea primariei. Primaria si-a facut ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit LadyInRed LadyInRed Buna ziua, Am o problema si anume un cadastru efectuat gresit, sau cel putin asa banuiesc. Mama mea a mostenit prin donatie un teren in suprafata de 25.000 ... (vezi toată discuția)
Problema foarte greu de rezolvat, cadastru si furt din proprietatea mea Hamarsold1234 Hamarsold1234 Tatalui si unchiului meu i s-au revendicat de catre o primarie un teren intravilan de 21502 mp. ( Atentie terenul este intravilan, nu extravilan). Putin oameni ... (vezi toată discuția)