Pai inca nu am primit raspunsul, dar eu va spun ca am fost olimpic international la matematica, am luat premiul I , medalie de aur, si cred ca stiu si eu sa calculez o amarata de suprfata de 21502 mp. Adevarul este ca in acte este 21502 mp, dar cadastristul meu a facut planul ca si cand aia ar fi suprafata reala, nu stiu c e dracu a masurat el la fata locului, dar eu am facut calculul cu un aparat foarte bun de ultima generatie si nu iasa decat 21380, 21370 mp. Cadastristul meu a scris ca in acte, dar la fata locului e cu totul altceva. A scris mai mult decat am ! Iar cei de la Cadastru sunt asa de prosti ca nici nu ai cu cine vorbi, treaba in Romania se face de mantuiala, stiu eu cum se face, m-am uitat chiat pe palnul facut de cadastrist unde scara trebuie sa fie 1 la 1000, si a desenat o linie care trebuia sa aiba 14,2 cm adica 142 m, dar are 14,3 cm. Pai daca rahatul ala de program care il folosesc ei, nu respecta scara, fireste ca dau alte rezultate.
Si apoi cum dracu cadastristului i-a iesit chiar suprafata din acte de 21502 mp, nu vedeti ca e cveva putred in Danemrca? A stat 6 ore ca sa masoare o suprafata , si apoi ma intreba pe mine ce suprafata sa treaca? Asta e cadastrist? A masurat un rahat sa-l pieptene. Trebuia sa trimita actele la sfarsitul lui noimebrie, a mintit-o pe mama mea ca le-a trimis, apoi am venit in februarie, mi-a spus ca s-a schimbat legea, a mai modificat ceva pe acolo, apoi am semnat o cerere de receptie, atata tevatura pentru nimic, ca-mi vine scarba de ce vad in Romania.