avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefon

Buna ziua,
Pe 16 ianuarie 2016 am cumparat un smartphone de pe un site online cunoscut.Dupa doua saptamani am observat ca telefonul se descarca foarte repede.Am sunat la ei si le am explicat situatia si au zis sa trimit telefonul prin curier pe banii mei,chiar daca in certificatul de garantie este specificat acest lucru .Certificatul de garantie eu nu l am semnat si nu pot sa mi impuna sa fiu de acord cu conditiile lor.Intrebarea mea este:trebuie sa platesc eu curierul?
Cel mai recent răspuns: katai82 , utilizator 10:27, 15 Februarie 2016
Da, asa sunt prevederile legale in cazul achizitiei online. Daca nu suntei de acord cu conditiile de vanzare de ce ati mai cumparat telefonul?
Daca vreti sa faceti returul produsului trebuie sa platiti curierul.

Daca vreti reparatia sau inlocuirea bateriei - deci sa pastrati produsul dar sa fie remediata problema - cheltuielile cu curierul sunt in sarcina lor.
Produsul l am cumparat online,cum era sa semnez certificatul de garantie?.Eu doresc reparatia telefonului deci de ce sa platesc curierul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea produsului trimis in garantie nmq nmq Am achizitionat o tableta de la un magazin x. Am primit acest produs nefunctional (dead on arrival). Greseala mea este ca am trimis acest produs in service si ... (vezi toată discuția)
Lnlocuire telefon pe garantie shakuri shakuri Buna ziua. In luna iunie 2016 am achizitionat, prin prelungire abonament ,de la RDS-RCS un telefon android. Chiar din prima zi de folosire am observat un ... (vezi toată discuția)