avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Controlul financiar contabil la asociatiile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Controlul financiar contabil la asociatiile de proprietari

Am rugaminte sa imi spuneti si mie daca un locatar face reclamatie si cere control financiar contalil la o asociatie de proprietari costul expertizel il plateste el sau asociatia?:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 14 Februarie 2016
Unde s-a facut reclamatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala florentinabizdiga florentinabizdiga Buna seara, locatarii scarii unde locuiesc au o mare problema cu un vecin dezaxat, care n-are alta treaba decat sa care gunoaie (respectiv fiare, lemne, ... (vezi toată discuția)
Semneaza sau nu presedintele pe acte la asociatie de locatari (anl)? ContSters69724 ContSters69724 Am si eu o nelamurire. O reclamatie facuta de o asociatie de locatari a unui bloc ANL, impotriva unui locatar, catre proprietarul blocului, se face doar cu ... (vezi toată discuția)
Nereguli asociatie proprietari ContSters137098 ContSters137098 Prima faza a trecut fara un raspuns pertinent din partea Biroului de indrumare si control al asociatiilor de proprietari din cadrul Primariei Giurgiu.In urma ... (vezi toată discuția)