avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In cat timp de la neplata abonamentelor de tel mobila ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In cat timp de la neplata abonamentelor de tel mobila se pune poprirea?

Bun gasit!Am avut trei abonamente la telefonie mobila,nu conteaza detaliile,ideea e ca dupa ce le-am platit cateva luni a intervenit o problema financiara si nu am mai putut plati.Imi poate spune va rog frumos,cineva care stie cam dupa cat timp de la neplata se pune poprirea si avand o pensie de boala de 640,cat din pensie m-i se va lua?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:41, 22 Februarie 2016
Indemnizațiile nu pot fi urmărite, au destinație speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita NUTUGELU NUTUGELU Am salariu net 100 lei. Am retineri (CAR) 10 lei. Cat poate sa fie poprirea in urma unui titlu executoriu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Retineri pensie de invaliditate ianchis ianchis se poate retine din pensia de invaliditate revizuibila cheltuieli de judecata si taxe de excecutare silita ? (vezi toată discuția)
Poprire vyoletta vyoletta indemnizatia de sot supravietuitor poate fi poprita?mama mea primeste pensia de urmas dupa tata 374 lei si indemnizatia de vaduva de 113 lei intr-un cont ... (vezi toată discuția)