avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Continut website
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Continut website

Buna ziua. Am cateva nelamuriri:

1.Este legal sa citesti si sa combini dupa 3-4 website-uri termenii si conditiile acestora, dar sa le adaptezi la website-ul tau?

2. Daca sunt un simplu cetatean care a cumparat un hosting pentru un an si doresc sa deschid un website de anunturi, am nevoie de licenta, acte? Mentionez ca se vor prelucra date cu caracter personal : nume, telefon, adresa, email
website-ul e facut prin resurse open sourse gratuite si continutul nu e copiat din alta parte.

3.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:45, 14 Februarie 2016
1.
DA, fara insa sa copiati pur si simplu ci interpretand ideile preluate
2
Pentru prelucrarea de date cu caracter personal: DA
vezi:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2016
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligații legale site anunțuri Russ4 Russ4 Salut avocatnet.ro, În primul rand ma simt noroc ca exista un astfel de site/forum în România, l-aș recomanda cu căldură și altora. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Aspecte contabile si fiscale in cazul unui website anunturi pujina21 pujina21 Am infiintat un srl : -7311 activitati ale agentiilor de publicitate -7312 servicii de reprezentare media -6311 Prelucrarea Datelor, Administrarea paginilor ... (vezi toată discuția)
Nume real facut public fara voia mea 0P1 0P1 Un anumit website, a facut public fara voia mea numele real, si anumite poze cu alte persoane. Imi poate da cineva legea care interzice asta, ca sa contactez ... (vezi toată discuția)