avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de administrare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de administrare

Buna ziua,
La subiect...sotul meu are contract de administrare iar eu nu am servici. Ma poate lua in intretinere sau coasigurare?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 15 Februarie 2016
Plateste toate contributiile catre stat...CAS, CASS etc
Este vorba despre incadrare si nu de plata contributiilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat camelia adina camelia adina sotia poate sa fie coasigurat fara ca sotul sa beneficieze de deducere la salar? adica 0 (zero ) personae in intretinere. nu il intereseaza deducerea , ... (vezi toată discuția)
Mama mea beneficiaza de deducere? Aniia Aniia Buna ziua. As dori sa-mi raspudeti daca mama mea beneficiaza de deducere? Mai exact tatal meu lucreaza si nu a trecut-o coasigurat. Daca eu, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Coasigurati (sora) Biby2013 Biby2013 Buna ziua, Imi spuneti, va rog daca pot sa o am intretinere pe sora mea care nu este asigurata si nu are niciun venit? Multumesc! (vezi toată discuția)