Buna ziua,
As dori sa sti ce indatoriri are administratorul unei asociatii de locatari legat de administratia partilor comune ale blocului. Mai exact avem o vecina care a pus usa metalica la uscatoria blocului (cu ceva timp in urma). Eu, ca locatar al blocului, am cerut vecinei sa deschida (ea nici nu locuieste in apartament - era dat in chirie unei firme care presta servicii) si de asemenea am sesizat administratoarea de nenumarate ori un ultimul an. Am primit de la ea doar promisiuni ca o sa vorbeasca sa deschida, ca ea nu poate face altceva ca nu e locatara si nu e treaba administratiei. Eventual mi-a spus ca poate maxim sa faca o sedinta de bloc sa intrebe si vecinii...
Intrebarile ar fi:
- ce trebuie si poate (e de datoria) administratoarei sa faca in aceasta speta?
- unde se poate depune plangere impotriva administratorului (ce institutii reglementeaza si verifica activitatea lor)?
Multumesc pentru raspunsuri.
La cele 2 probleme, mai multe detalii ar fi urmatoarele:
1. nu exista absolut nici un contract de nici o forma inchiat cu nimeni (se pare ca exstiatu ceva intelegeri verbale cu unii din fostii proprietari), si deci in consecinta ma gandesc ca practic s-ar incadra la tulburarea proprietatii private.
Intrebarea care se pune in acest caz: nu ar trebui sesizata si Politia (sau Politia Comunitara) ca exista acest abuz?
2. sa inteleg ca de fapt administratorul are "treaba" cu problema prin prisma faptului ca daca unul (de fapt mai multi) propritar ii adreseaza o astfel de plangere trebuie sa o inregsitreze (evident in scris adresata) si sa o inmaneze presedintelui (care va raspunde in max 30 de zile).
OBS: Administratoarea sustine ca nu e de competenta ei si deci nu are ce sa faca...concluzia e ca are ce sa faca si ca totusi are anumite competente.
De regula, plângerile/petițiile/solicitările si orice alte adrese sunt întocmite in nume propriu. Evident, pot fi întocmite, când problema tine de interesul comun, si de mai mulți proprietari. Poate, de asemenea, sa fie semnata de o singura persoana, reprezentantul de scara sau de bloc, in numele respectivilor proprietari, evident cu acordul acestora exprimat pe baza unui tabel nominal cu semnături.
Dar singura persoana căreia ii pot fi adresate aceste documente, este președintele asociației. Acesta pune documentul respectiv, după caz, in discuția Comitetului Executiv, care trebuie sa ia o decizie, urmând, daca este de competenta administratorului, sa ii traseze ca sarcina, rezolvarea problemei care face subiectul plângerii primite la asociație. Tot de regula, administratorul, conform prevederilor Legii 230/2007 se ocupa cu managementul tehnic al imobilului si se subordonează Comitetului Executiv care l-a angajat.
Administratorul, având in vedere ca are pregătire in domeniu prin cursul de administratori absolvit, el deținând si un atestat prin care poate sa exercite aceasta profesie, altfel asociația are o mare problema (vezi Legea 230/2007), ii poate consilia pe respectivii proprietari in ceea ce privește gestionarea părților comune, adică ceea ce e bine sau nu sa facă, d.p.d.v. legal. Comitetul Executiv este in măsură sa ia decizii in aceasta privință.