avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Statului de personal si statului de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Statului de personal si statului de functii

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca exista un act normativ in baza caruia se intocmesc statul de personal si statutul de functii. Este obligatorie intocmirea acestora intr-o societate comerciala privata?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 16 Februarie 2016
Art. 40 C.mun.
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii;
......

Prerogativa angajatorului de a stabili organizarea unitatii se poate concretiza in elaborarea regulamentului de organizare si functionare, in elaborarea statului de functii sau a organigramei societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama cod cor otilia13 otilia13 La o societate cu răspundere limitată cu asociat unic si cu capital de stat, a fost numit un administrator încheindu-se un contract de mandat cu acesta ... (vezi toată discuția)
Trebuie acordul sindicatului salariatilor la modificarea organigramei si statului de functii ? oanaportar oanaportar La inceputul fiecarui an se transmite institutiei ierarhic superioara propunerile de modificare a Organigramei si Statului de functii din partea institutiei ... (vezi toată discuția)
Organigrama ochio ochio Buna ziua Am si eu o intrebare, unde scrie ca o societate trebuie sa aiba organigrama? multumesc (vezi toată discuția)