Buna ziua am rezervat un hotel in Barcelona pentreu 4 nopti adica din 14 pana in 18 .Asa zisul hotel cand am ajuns la fata locului era un apartament la o persoansa privata eu am crezut ca am inchiriat la hotel un apartament pt ca mai facusem rezervari de acest gen .O data ajunsi in Brcelona nu era ceea ce ne asteptam sun la Boking.com care i mi confirma ca este un apartament privat si ca va veni cineva sa-mi dea cheile de la apartament intre orele 17 -20 daca intarziem platim taxe suplimentate .Am stat in fata imobilului de la 17 pana la 20 cand a venit administratorul si ne -a deschis aprtamentul . Acesta ne cere taxa de 45 e pt menaj +40 e taxa de dumineca + 300e in lichid pt garantie .Cand am facut rezervarea nu -imi aparea aceste taxe taxa de menaj m-ia aprut dupa ce am facut si platit rezervarea eu am fost de accord sa dau aceea taxa de 45 dar el vroia tote taxela .eu am refuzat si el a anulat rezervarea dar nu mi s-au rambursat bani de drezervare Ce este de facut ? Eu am refuzat pt ca nu mi-a inspirat incredere persoana respectiva +ca nu aveam unde lasa masina scria parcare pubilca care era plina si acel domn meneger ce era ma pus sa las masina pe trotuar dar un alt dom mi-a zis ca e riscul sa nu o mai gasesc a doua zi .Va rog sa-mi spuneti ce pot face sa-mi recuperez bani de pe rezervare
Probabil nu ati citit bine conditiile rezervarii. Pe site, la denumirea proprietatii nu apare cuvantul hotel daca nu e hotel. Adica daca dvs. ati inchiriat XYZ Apartments si nu Hotel XYZ*** nu aveti cum sa va asteptati sa fie hotel. Referitor la parcare de regula apare sintagma "Este posibila parcarea publica". Adica in zona este o parcare publica dar nu va garanteaza nimeni ca veti gasi loc de parcare. De regula taxele suplimentare apar si ele pe site. Oricum cei de la Booking tin la respectarea conditiilor, asa ca daca aveti dreptate cel mai bine ar fi sa-i contactati si sa le povestiti ce ati patit.