avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 070
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 070

Buna ziua,
Am infiintat un PFA nou cu sediul profesional in Bucuresti iar domiciliul il am in Ialomita.Am fost la ANAF in Ialomita pentru obtinere CIF si mi-au spus ca trebuie sa am si declaratia 070 cu parafa de la ANAF-ul unde am sediul profesional. Din cate am inteles 070 se completeaza daca apar modificari in legatura cu plata T.V.A sau daca angajezi.
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 12:11, 17 Februarie 2016
- 070 se completeaza la infiintare sau la modificarea vectorului fiscal (contine tva dar si altele)
- aceasta declaratie se completeaza si daca sediul activitatii este diferit de sediul unde persoana fizica are domiciliul fiscal
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2016
georgeenciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa activitati de traducere moldovangigi moldovangigi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati daca: 1. in cazul unei PFA nou infiintate si inregistrate la Registrul Comertului (cod CAEN 7430, activitati de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire pfa inregistrat la onrc ciucardelcosti ciucardelcosti Buna ziua, M-am inregistrat de curand ca PFA la ONRC, am primit acel certificat de inregistrare cu datele aferente, CUI, Nr. de Inregistrare in Registrul ... (vezi toată discuția)
Pfa noua, pasi urmatori sicka90 sicka90 Buna seara. Astazi am ridicat actele de la ONRC care atesta infiintarea PFA (CIF, rezolutie, doua certificate constatatoare). Mentionez ca domiciliul meu ... (vezi toată discuția)