avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperatori Mellon Romania
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperatori Mellon Romania

Buna ziua,
Am facut in anul 2014 un card de cumparaturi, am achitat ce am achitat din el, dupa care nu am mai avut posibilitatea .
Prima oara prin 2015 m-au contactat cei de la EOS, mi-au trimis instiintare de executare silita, am trimis un mail catre ei pentru a discuta cu ei in legatura cu plata esalonata , nu am primit raspuns nici pana azi .
In anul 2015 in noiembrie m-au sunat cei de la Mellon sa-mi spuna ca ei se ocupa acum si cand pot platii, am inceput si am platit , 2 luni aceeasi suma, dupa care luna aceasta am platit mai putin .
M-au sunat acum si mi-au spus ca dosarul nu v-a mai sta mult la ei si ca va trimis catre executare.
Au dreptul sa trimita dosarul spre executare atata timp cat eu platesc lunar pentru lichidarea cardului ?
Astept raspunsul dumneavoastra .
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar Mia4 Mia4 Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita mishu16 mishu16 Buna ziua Am facut un card de 3 salarii in 2006, suma totala 3450lei, in 2007 am fost dat afara, s-a relocat in alta localitate angajatorul.Tot in 2007 am ... (vezi toată discuția)
Recuperare o parte din bani de la fostul sot simina_28 simina_28 Buna seara.Am facut si eu un credit la o banca (noiembrie 2005) in valoare de 2400 lei.Am platit o din el si pe urma nu am mai putut sa platesc.Am divortat iar ... (vezi toată discuția)