avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie executare silita

Buna ziua
Am facut un card de 3 salarii in 2006, suma totala 3450lei, in 2007 am fost dat afara, s-a relocat in alta localitate angajatorul.Tot in 2007 am suferit o operatie pe cord deschis si de atunci nu stiu daca am 1 an de zile cu carte de munca. Nu mai retin exact cand am folosit ultima oara banii din cont,cand am platit ultima rata ...luni merg la banca sa cer un extras de cont.
Prin 2013-2014 am tot primit telefoane si hartii de la EOS pt datorie, NU am primit nici o instiintare precum a fost vandut catre ei datoria. Prin 12.2015 am primit hartii de la MELLON prin care eram somat printr-o casa de avocatura ca va incepe procedura de executare silita. Am acele notificari.

In 23.06 am primit actele de executare silita printr-un birou de executor judecatoresc, a obtinut si decizia judecatoreasca de la jud sect.3 in 06.06.

1)Sa inteleg ca acest credit a fost vandut catre EOS ,ei catre Mellon si s-a intors iar la banca?
Pe numele meu am o masina din 2005 care sta degeaba de peste un an ca este defecta si nu am bani sa o repar.

2) Mama a decedat in ianuarie, nu am facut succesiunea, exista un apartament de 3 camere pe numele ei, sunt singurul mostenitor. Apartamentul poate fi executat silit in contul datoriei? multumesc
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2016
mishu16, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:04, 27 Iunie 2016
1) probabil ca la un moment dat s-ar fi putut opune exceptia prescriptiei extinctive.

2) creditorii dvs. pot accepta mostenirea pe cale oblica, in limita indestularii creantei lor.
Aveați termen 15 zile ca să faceți contestație și să invocați prescripția.
Există și acum posibilitatea asta, însă trebuie să consultați un specialist în executare silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, debitor mostenitor, succesiune nedezbatuta Bara62 Bara62 Am un credit de nevoi personale negarantat. Am primit documentele de executare silita de 26 000 Ron de la un executor judecatoresc din Cluj. .Casa este pe ... (vezi toată discuția)
Cum se poate recupera datoria la intretinere? SCLIPEINICU SCLIPEINICU Propietarul a decedat si in apartament locuieste doi fii ai lui. De cand s-au mutat nu au platit intretinerea niciodata.Cum se poate recupera datoria, tinand ... (vezi toată discuția)
Sunt dator si e posibil sa mostenesc o locuinta vyctoras vyctoras Buna ziua! sunt in situatia data..am datorii la 2 banci si am primit de la executorul judecatoresc poprire pe conturi si salariul il incasez doar ... (vezi toată discuția)