avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

rambursare TVA

-SNC platitor de TVA pana in 2013
-SNC nu mai functioneza de la inceputul lui 2013,fiind cu stoc zero,dar s-a facut declaratzia in continuare privind obligatziile de plata la finantze,fara decontul de TVA(asa mi-a comunicat contabila)
-Am TVA de recuperat.
-Am primit decizia privind anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA pe la sfarsitul lui 2013.
Deoarece nu mai doresc sa-mi continui activitatea,as dori sa-mi inchid societatea,dar mai intai as vrea sa-mi recuperez TVA-ul. Din discutia cu contabila,mi s-a spus ca nu se mai poate recupera din cauza nedepunerii decontului de TVA.
Intrebarea mea ar fi:este adevarat ca nu mai pot recupera banii?:((

Alte discuții în legătură

Inchidere societate doinagherasim doinagherasim -SNC infiintat in 1993,iar din 2013,fara activitate,adica cu stoc zero,dar raportata declaratie trimestriala si bilant. -omis(din cauza contabilei) a se ... (vezi toată discuția)
Iesire platitor tva tampau gabriela tampau gabriela SC a avut codul de tva anulat din oficiu din 01.10.2012( motivul fiind depunerea a 2 declaratii trimestriale cu 0 ) . Din 01.01.2013 s-a facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism intre asociati doinagherasim doinagherasim Un SNC infiintat in 1993,are in dotare un autoturism,Dacia Logan, din 2008.Deoarece vreau sa inchid firma,as dori un sfat in ceea ce priveste masina,ce as dori ... (vezi toată discuția)