avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitarea veniturilor obtinute in urma unui client ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitarea veniturilor obtinute in urma unui client persoana fizica rezident in SUA

Buna ziua,

Sunt persoana juridica, microintreprindere cu impozit pe venit 3%, neplatitoare de TVA, cu sediu social in Romania si clienta pe care o aveam in Romania tocmai s-a mutat in SUA.

Practic, in fiecare luna voi incasa o suma de bani, stipulata in contract, dintr-o banca americana. Ce impozit trebuie platit pentru astfel de venituri?

Incerc sa citesc legislatia referitoare la acest aspect, insa mi se pare foarte ambiguua.

Poate ma ajuta cineva care are deja astfel de contracte in derulare si stie cum se procedeaza cu taxele si impozitele?

multumesc mult!

toate bune,
Casandra

Alte discuții în legătură

Impozitarea veniturilor obtinute in urma unui contract cu o firma din sua RalucaDanielaC RalucaDanielaC Buna ziua, Sunt persoana juridica, microintreprindere cu impozit pe venit 3%, neplatitoare de TVA, cu sediu social in Romania (am declarat activitate pe ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)