Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

EmilSavu2 
	    	Utilizator

EmilSavu2 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Teodora Simona	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
O salariata a depus la secretariatul institutiei decizie medicala asupra capacitatii de munca incadrandu-se ... (vezi toată discuția)
	                    Teodora Simona	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
O salariata a depus la secretariatul institutiei decizie medicala asupra capacitatii de munca incadrandu-se ... (vezi toată discuția)

ContSters299695	                   

Buna ziua.As dori sa stiu ca dupa ce am fost incadrata in grad de invaliditate de comisia de expertiza  ce trebuie sa fac ? Mentionez ca in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters299695	                   

Buna ziua.As dori sa stiu ca dupa ce am fost incadrata in grad de invaliditate de comisia de expertiza  ce trebuie sa fac ? Mentionez ca in prezent sunt ... (vezi toată discuția)

sabrina__cr	                   

Fratele meu are   43 ani si are diabet insulino-dependent cu afectare  grava a inimii (a avut un infarct inclusiv  ),a de[us  dosar de pensionare  dar pentru ... (vezi toată discuția)
	                    sabrina__cr	                   

Fratele meu are   43 ani si are diabet insulino-dependent cu afectare  grava a inimii (a avut un infarct inclusiv  ),a de[us  dosar de pensionare  dar pentru ... (vezi toată discuția)