avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetat dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetat dosar penal

Buna ziua, sunt condamnat cu supendare la 2 ani si 3 luni cu termen de supraveghere 4 ani pt înșelăciune in anul 2016 ,anul trecut am fost citat la diicot intrun dosar din 2011 si sunt acuzat de constituirea unei grup infracțional organizat și spalare de banii, acuzatia adusa ca am ridicat 2 sume de banii de la un alt inculpat care spune ca va declara adevarul ca banii erau restituirea unui împrumut din partea lui catre mine, am fost cu avocatul meu si am studiat dosarul si procuroarea in procesul verbal a scris ca are chitanta cu transferul bancar dar la studiere nu era nici o chitanță, acum dosarul apara la tribunal fara termen atasat "masuri si excepții dispuse de judecatorul de cameră preliminară ""constituirea unei grup infracțional organizat ".Eu nu am fost niciodata pana anul trecut chemat sau instintat de acest dosar,tot ce mi sa spus e ca acest dosar a fost redeschis dar au putut sa faca asta si sa nu fiu chemata sau audiat niciodată,in cei 6 ani , e legal ?.Se poate sa fiu condamnat pt acest dosar ?Voi primi tot cu suspendare sau cu executare ?Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
Andreea 89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea 89 , utilizator 20:41, 5 Aprilie 2019
Nu stim, parerea mea e sa consultati un avocat. De asemenea cautati-va numele pe [ link extern ]
si cititi ce a decis camera preliminara, este foarte important.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
tgeorgescu, utilizator
Cea ce am scris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol sri-piccj , achitare ! m.george2008 m.george2008 Dupa cum vedeti primul caz de achitare in baza protocolului nelegal dintre sri - piccj . Intrebarea este urmatoarea, am un dosar la diicot care apartine de ... (vezi toată discuția)
Am următoarea speță, am avut percheziție de la diicot și ... alexmari alexmari Am următoarea speță, am avut percheziție de la DIICOT și audiat că suspect cu acuzația de instigare la omor calificat și constituire de grup ... (vezi toată discuția)
Constituirea unui grup infractional organizat + legea 194/2011 jonnycage jonnycage Buna ziua, ma confrunt cu o mare problema domnilor. Acum un an de zile am fost arestat preventiv 30 de zile, urmand succesiv sa-mi fie prelungita masura pana ... (vezi toată discuția)