Saptamina trecuta am primit prin poasta o sentinta judecatoreasca . Am chemat in judecata un verisor pentru daune lipsa de folosinta .La un miment dat am gasit la dosar un inscris prin care acesta a recunoscut suma pe care am cerut-o ca si si despagubire . Am facut o precizare si an cerut conf art 436 sa mi se dea ce a recunoscut acesta . Asta a si facut judecatorul prin sentinta . Acum , verisorum spune ca face apel . Pai daca a recunoscut in scris iar ulterior nu a mai depus nici macar concluzii , nimi , nimic adica a recunoscut pina la capat , cum mai poate face apel ? Ma gindesc la ce motiv ar mai putea invoca cint acesta a scris cu subiect si predicat ca recunoaste suma ceruta si este de acord cu ea ca si despagubire , a semnat si depus personal la registratura . Ce ar mai putea invoca ??
Judecata in apel
nicoga
La primul termen in judecata in apel as vrea sa modific catimea cererii, in sensul majorarii sumei. Mai este posibil acest lucru, sau se putea face doar ... (vezi toată discuția)
Cereri în apel
fdanila
La apel se mai pot introduce excepții sau motive noi față de cele de la fond,pentru a câștiga procesul ?.Când se cere judecarea dosarului în apel și ... (vezi toată discuția)