avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... instiintare in conformitate cu prevederile legale art ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

instiintare in conformitate cu prevederile legale art 260 si art 261 din CPP

Buna ziua,
Am primit o instiintare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, in conformitate cu prevederila legale art 260 si art 261 din CPP. Mi se spune ca la data de ... , nefiind indeplinite conditiile de inmanare a comunicarii, in cauza ce formeaza obiectul dosarului nr 19093/P/2014 al Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, trebuie sa ma prezint in termen de 10 zile, nu mai tarziu de 15 zile...aceasta instiintare a fost trimisa in data de 17.02.2016 insa eu am intrat in posesia ei abia astazi...mentionez ca adresa de pe instiintare nu este adresa mea din buletin , totusi numele coincide...as dori sa stiu daca pot afla despre ce este vorba...am incercat sa caut dosarul in cazua dar nu il gasesc...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:45, 21 Februarie 2016
Buna ziua,
Va prezentati la parchet si vedeti despre ce este vorba.
Daca stiti ca poate sa fie o cauza care va priveste va sfatuiesc sa va prezentati insotita de un avocat.
va multumesc!
Fiind dosar de urmărire penala nu puteți obține informații decât direct de la dosar.
Nici prin telefon nu se dau informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, ... Ponshide Ponshide Buna, Am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, vă rog, sunt student în România, așa că nu știu cu adevărat legile și cum ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie mariusTFT mariusTFT Buna ziua , O buna prietena a gasit in posta astazi o instiintare : In atentia doamnei .................. In conformitate cu prevederile art. 260 si ... (vezi toată discuția)
Înștiințare parchet Lola2208 Lola2208 Bună seara . Am și eu o nelămurire . Am primit prin poștă o înștiințare care spune : În atenția numitei xxxxxxxxxx În conformitate cu ... (vezi toată discuția)