Buna ziua! In cursul zilei de azi pe un drum cu viraje stranse si inzapezit am derapat si am intrat intr-un sant, dupa care masina s-a rasturnat. Nici eu nici parintii mei, care erau in masina, nu am avut nici un fel de rani. Nu a fost implicat nimeni altcineva in incident. Masina este deja in service. Daunele materiale sunt minore. As dori sa stiu daca sunt obligat sa anunt accidentul la politie si ce se poate intampla daca nu fac lucrul asta.
Mentionez ca incidentul a avut loc intr-o zona fara semnal telefon. Un drum de munte departe de orice localitate.
As face asta dar problema este ca masina nu este inscrisa pe numele meu. Am cumparat-o doar cu contract de vanzare cumparare si nici macar nu am cartea masinii in original. Masina a fost luata mai mult pentru uz local pe distante mici si la suma de 2700 de lei cat am dat pe ea, nu mai merita sa o transcriu, mai ales ca nu are nici taxa platita. Ce probleme ar putea aparea daca nu obtin aceasta autorizatie de reparare de la politie?
Fara autorizatie de la politie reparatia autoturismului nu poate fi efectuata in service.
Va sfatuiesc sa intrati in legalitate cu actele autoturismului. Nu va doresc, dar s/ar putea sa aveti probleme daca nu indepliniti toate formalitatile pentru inmatricularea pe numele dvs.
Masina este deja in service. Reparatia poate fi efectuata pentru ca celor de la service nu le pasa de politie. Cu actele sa intru in legalitate imi este imposibil. Inteleg ce probleme ar putea sa apara daca ma opreste politia dar pe mine ma intereseaza mai mult daca voi mai obtine ITP.