avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Etichetare produs importat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Etichetare produs importat

Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi cu o informaţie în următoarea problemă. Am cumpărat, pentru un cadou, un parfum (o marcă celebră) de la un magazin online specializat, care pretinde că vinde doar produse originale. Soţia mea este o mare consumatoare de parfumuri, dar cumpără totdeauna din lanţurile de magazine de profil de pe piaţă sau din aeroporturi. Am mai cumpărat, însă, în urmă cu vreo 5 ani, tot de la acest magazin online şi a fost totul în regulă, nu am avut niciun motiv să-i suspectez că produsele nu ar fi originale. Acum am constatat că de pe ambalaj lipseşte eticheta cu datele importatorului/distribuitorului şi, în plus, înfolierea în celofan a cutiei este diferită faţă de produsul similar din magazinele de profil de pe piaţă. Nu am desfăcut cutia pentru că - repet - este cumpărată pentru cadou, dar aş vrea să ştiu dacă este normal ca produsul să nu aibă aplicată etichetă cu coordonatele importatorului/distribuitorului.
Vă mulţumesc mult
Cel mai recent răspuns: marksmith07 , utilizator 07:58, 6 Noiembrie 2023
Labeling of imported products is crucial for consumer safety and transparency. Additionally, the makeup expiration app can help users easily identify key information about the cosmetics they purchase, ensuring they use products within their recommended shelf life for the best results and safety. For further details, please visit our website.[ link extern ] /

Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2023
marksmith07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur parfum achizitionat online hinodenis hinodenis Buna seara, Imi puteti spune, va rog, daca in cazul parfumurilor achizitionate online politica de retur implica anumite conditii speciale? Pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Am vrut un parfum original de la un magazin cu renume si m-am ales cu un fake. Valentinablo Valentinablo Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o sugestie(sfat)in urmatoarea problema. Acum 5 zile am achizitionat un parfum dintr-un magazin cu renume in ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata Lorena Chirila Lorena Chirila Am intrat pe un site care vinde parfumuri [u]originale[/u] online (le distribuie printr-o firma de curierat). Unele preturi mi s-au parut suspect de mici, ... (vezi toată discuția)