avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere false germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere false germania

buna ziua am si eu o nelamurire,am cumparat o masina din germania si delarul de la care am cumparat-o mia dat numarele false la masina,asigurarea era ok,dar la iesire din germania ma oprit politia si ma pus sa refac numerele si tuv acum am primit un plic din germania si imi zice ca procesul sa mutat de la procuratura la autoritatea de menagment in conformitate cu 43 OWIG pt urmarirea de infractiuni,tin sa mentionez ca atunci mia zis ca nu o sa primesc nici o amenda dar nu inteleg ce e cu acest plic,multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda germania mihaelageo98 mihaelageo98 BUNA ,am si eu o problema cine ma poate ajuta ,cand am fost in Germania si am cumparat o duba a luato cu numerele expirate ma oprit politia si ma pus acolo pe ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drumuri publice cu numere false de inmatriculare vezecs vezecs Buna ziua, Dupa cum spune si titlul am fost oprit in trafic de organele de politie unde s-a constatat ca numerele aplicate pe masina sunt false. Sa va explic ... (vezi toată discuția)