avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Germania

BUNA ,am si eu o problema cine ma poate ajuta ,cand am fost in Germania si am cumparat o duba a luato cu numerele expirate ma oprit politia si ma pus acolo pe loc sa faca alte numere la masina bune si tuv,ma lasat sa plec dar acum am primit din germania niste plicuri printre care si o amenda ,ce vroiam sa intreb poate sa iti puna nemtii sechestru pe casa din Romania daca nu platesti amenda,sau ce se intampla??Multumesc

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:12, 3 Martie 2016
E bine sa plătiți amenda pt ca altfel va arestează în Germania dacă va prind pe acolo.
Nu va jucați cu nemții.

Se poate pune și sechestru dacă vor sa execute.
am uitat sa mentionez un lucru eu cand am cumparat duba delarul de la care am luat-o ma pacalit practic ,mia cerut 400 de euro sa imi faca actele pt masina sa o pot cumpara si dupa 2 zile mia dat masina cu numerele expirate de 2 sapt,asigurarea in schimb valabila,eu nestiind limba germana nu mam prins ,dupa ma oprit politia si ma pus sa refac numerele iar si tuv alti bani alta distractie,si acum sa ma trezesc si cu amenda mi se pare total aiurea.
Cred ca nu ati inteles.
Daca nu platiti amenda sa nu mai intrati in Germania daca nu vreti sa ajungeti la inchisoare.

Nu conteaza ca ati fost pacalit de vanzator.
Il puteti actiona in judecata dar amenda va ramane oricum.

Trebuia sa contestati amenda in termen legal, in limba germana si la instanta competenta din Germania daca considerati ca puteati dovedi ca fapta comisa nu este contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere false germania mihaelageo98 mihaelageo98 buna ziua am si eu o nelamurire,am cumparat o masina din germania si delarul de la care am cumparat-o mia dat numarele false la masina,asigurarea era ok,dar la ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul cu numar fals 0vasiliu0 0vasiliu0 Buna , in data de 24.05.2011 am fost oprit de politia de frontiera si mi sau ridicat numerele ptr ca erau expirate si false (deoarece nevasta mea se afla in ... (vezi toată discuția)