avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna ziua,as dori un credit de nevoi personale dar sotul figureaza ca rau platnic( a luat pe numele lui ceva materiale pentru altcineva ......acea persoana nu a platit la timp ratele si acum ne-au spus de la banca ,ca numai putem beneficia de credit timp de 4 ani.
Ar mai fi de plata 1000 lei ,daca s-ar achita aceasta suma oare putem beneficia de credit,sau trebuie sa treaca acesti 4 ani......
Cel mai recent răspuns: robidana , utilizator 19:35, 22 Februarie 2016
la momentul de fata este la zi cu platile,nu are restanta mai are doar rata normala in fiecare luna ,ar mai avea 10 rate(dar nu restante)
stiti cumva care sunt finantatorii care nu verifica si partenerul?
Cum figurează doamnă ca rău platnic dar nu are restanțe? Una fără alta nu se poate.
Care este totuși varianta reală?

Chiar și dacă are restanțe există o modalitate prin care puteți lua credit.
Dar pentru asta aveți nevoie de ajutor calificat.
imi cer scuze nu prea le am cu termenii acestia
deci frigureaza ca rau platnic deoarece anul trecut in lunile iulie,august ,septembrie nu a platit ratele si din aceasata cauza am inteles ca este dat la banci ca rau platnic si ca trebuie sa treaca 4 ani pana vom putea beneficia de vreun credit
acum a platit si restantele si este la zi cu rata,mai are mai are 10 rate pana termina cu,creditul dar nu sunt restante aceste rate....a ajuns la zi cu platile
intreb iarasi daca s-ar achita tot creditul,mai devreme oare exista sansa sa putem beneficia de credit,sau trebuie sa asteptam sa treaca acesti 4 ani?
stiti cumva care sunt finantatorii care nu verifica si partenerul?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate la banca mycuta_bubu mycuta_bubu mai am rate la banca pe 5 ani ,dar sunt trecuta la rau platnic pt 4 ani . daca as achita suma ce o mai am de achitat o sa mai pot scoate alta rata pana trec ... (vezi toată discuția)
Neplata unei rate - executare silita villly85 villly85 Parintii mei au luat un credit imobiliar acum 4 ani. In luna decembrie 2010, mama nu a platit rata, urmand ca in luna ianuarie si februarie 2011 sa le ... (vezi toată discuția)
Un nou credit ale2012 ale2012 buna ziua.in 2010 am luat pe rate un scuter din magazin,cum cu criza ca am ramas fara serviciu si eu si sotul nu am mai avut posibilitatea de plata,cei de unde ... (vezi toată discuția)