avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raport sexual cu minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

raport sexual cu minori

Nepoata mea este in cauza.In anul 2014 a avut loc fapta cand fata nu implinise 14 ani .S a efectuat expertiza de paternitate a fatului dupa chiuretaj rezultatul expertizei indicandu l pe suspect ca fiind tatal.S a inceput urmarirea penala in cauza,dar dosarul treneaza din 2014 din lipsa de probe.Ce pasi trebuie urmati pt.a trage la raspundere infractorul.Acesta este liber
Cel mai recent răspuns: nicoleta 70 , utilizator 11:23, 25 Februarie 2016
De ce este fata traumatizata si are ganduri suicidare? Cine a tras concluzia asta?
Cati ani are suspectul? Mai bine zis, cati ani avea la momentul consumarii infractiunii?
Si nu in ultimul rand, care-i incadrarea faptei?
Daca diferenta de varsta e mai mica de trei ani, fapta nu este urmarita penal. Intrebare de baraj: a facut testul ADN pentru fat raportat la ADN-ul presupusului tata? Ca ceva nu se leaga: daca nu sunt probe inseamna ca nu a fost determinat tatal. Sau e cumva vorba de tati gemeni univitelini? Exemplu: [ link extern ] /

si [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2016
tgeorgescu, utilizator
Am aflat amanunte.S a conexat in timpul asta aceasta cauza cu o alta cauza a acestui invinuit.S a facut plangere la Parchet pt tergiversare dosar.Intre timp s a schimbat si procurorul care instrumenta dosarul.
Nu la Parchet trebuia depusa contestatia privind durata procesului, v-am aratat textul de lege.
Da dar nu stiu ce a facut avocatul.Eu mi am permis sa va recomand familiei minorei .Sper ca nu va suparati.Ei decid

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal art.336 lazarescupaul lazarescupaul Ce pot face pentru urgentarea solutionarii dosarului,astept din septembrie 2014 si nuam nici cel mai elementar raspuns. (vezi toată discuția)
Tergiversarea unui dosar minion minion Unde pot face plângere în legătură cu tergiversarea administrării de probe (netrimiterea dosarului spre judecare) invocandu-se tot felul de motive (dosare ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu permisul suspendat Florian87 Florian87 Buna ziua am și eu o nelămurire am condus cu permisul suspendat mi a fost suspendat permisul pentru viteza pe autostrada pentru perioada de 3 luni la mai ... (vezi toată discuția)