avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Registratura acte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Registratura acte

Va rog sa ma ajutati intr-o problema in domeniul registratura - secretariat
Doresc sa inregistrez o cererea la secretariat dar secretara nu vrea sa o inregistreze pe motiv ca nu e vizata de director.
Din cate stiu eu orice document de orice fel/cerere - se depune la registratura unde se inregistraza iar raspunsul daca este favorit sau nu se da scris.
Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cadrul legal pentru refuzul inregistrarii si unde se poate adresa.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Se poate ca un referat sa fie refuzat la inregistrare de catre secretara unei institutii publice? oanaportar oanaportar Probleme in legatura cu circuitul documentelor intr-o institutie publica: - directorul spune ca la Secretariat se pot inregistra doar Cereri, nu si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare ... Petru2022 Petru2022 Buna ziua! Secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare unui document precizând ca „nu s-a dat niciodata nr de inregistrare pentru asa ... (vezi toată discuția)
Numar de inregistrare secretariat meryemmm meryemmm Va rog sa imi spuneti daca secretariatul unei unitati scolare are obligativitatea acordarii unui numar de inregistrare pe o cerere adresata directorului scolii ... (vezi toată discuția)