drmon a scris:
buna dimineata si multumesc de raspunsuri la toata lumea. Eu o sa incerc u ce dovezi si martori am sa nu ma poata invinge in instanta
nu pot sa cred ca, cu hartiile mele si cu spijinul colegilor mei de birou care il cunosc pe el si stiu ce e, nu voi castiga. O singura intrebare an : in instanta pe langa avocat pot sa imi spun si eu parerea in fata judecatorului? Adica, sa pot spune ca recunosc ca am greist, dar sunt fericita ca acum am scapat, sunt in viata si pot avea grija de fetita mea?
In primul rand instanta nu ar trebui sa stie ca ati gresit.
Vorbiti cu avocatul sa va faca actiunea ca lumea si nu in jumatate de pagina cum am vazut ca se practica de ceva timp ca sa va pregatiti corespunzator de judecata.
Vorbiti cu avocatul sa stabiliti si o strategie pentru proces.
Procesele trebuie gandite foarte bine inainte de a fi incepute si nu pe la mijlocul lor.
Daca veti avea o organizare intelienta a apararii puteti castiga procesul.
Sfatul meu este sa nu vorbiti in instanta decat daca angajati avocat care nu stie sa vorbeasca in instanta sau daca este vorba despre ceva ce avocatul nu a fost informat si este luat prin surprindere pe la administrarea probatoriului.
De relula instantele nu permit la parte sa vorbeasca daca are avocat angajat dar daca avocatul nu se descurca sa vorbeasca puteti vorbi.
Ideea este si sa nu vorbiti atunci cand ar fi mai bine sa taceti...
Sunt multe aspecte importante la procese...