Cromatic 
	    	Utilizator

Cromatic 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

ADRIANA PRICOPE 
	    	Avocat

ADRIANA PRICOPE 
	    	Avocat	    

PaulBogdan 
	    	Utilizator

PaulBogdan 
	    	Utilizator	    

Din cate am inteles din postul utilizatorului PaulBogdan calea de acces unde se face parcarea in fata magazinului are cca 4 m, iar in textul legislativ redat mai sus, la litera c) se mentioneaza ca stationarea voluntara a vehiculelor este interziza pe drumurile publice cu o latime mai mica de 6 m...deci este interzis!
 Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 raul_p	                   

am un magazin pe o strada cu sens unic, unde parcarea e legala doar pe sensul de mers adica pe dreapta, magazinul meu e pe stanga si normal ca atunci cand am ... (vezi toată discuția)
	                    raul_p	                   

am un magazin pe o strada cu sens unic, unde parcarea e legala doar pe sensul de mers adica pe dreapta, magazinul meu e pe stanga si normal ca atunci cand am ... (vezi toată discuția)

mariusmarian68	                   

Bună ziua!
Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)
	                    mariusmarian68	                   

Bună ziua!
Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)

Cristian 77	                   

Buna ziua,
Q1: Ce se poate intampla dpdv legal daca parchez masina pe strada (domeniu public) in fata unui garaj asimilat unei locuinte (cei care si-au ... (vezi toată discuția)
	                    Cristian 77	                   

Buna ziua,
Q1: Ce se poate intampla dpdv legal daca parchez masina pe strada (domeniu public) in fata unui garaj asimilat unei locuinte (cei care si-au ... (vezi toată discuția)