avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile salariatului in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile salariatului in concediu medical

Buna dimineata,
Sora mea este incepand din luna iunie in concediu medical avand ca diagnostic TBC pulmonar.In luna decembrie societatea la care era angajata a fost inchisa prin procedura de faliment.Societatea nefiind radiata inca,concediile medicale trebuiesc predate tot acolo.Problema este ca sora mea nu mai primeste banii pe concediul medical pe motiv ca nu doreste lichidatorul sa plateasca.
Cum sunt orotiti de lege salariatii care se imbolnavesc?Avem si drepturi sau numai obligatii?Ce se poate face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: nicoleta17 , utilizator 08:05, 3 Februarie 2017
Multumesc,dar acum nu mai are concediu medical si am inteles ca CAS-ul plateste doar de la data radierii firmei ,nu si retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical cavaldaniela cavaldaniela sotul are domiciliu in olt a avut un contract cu o firma din gorj ,lucru la desfasurat in strainatate,a venit in concediu de odihna si a fost intrenat cu tbc ... (vezi toată discuția)
Sunt bolnav de tbc. Șeful meu refuză să îmi plătească medicalul ... Cristian mosu Cristian mosu Sunt bolnav de TBC .șeful Meu refuză să îmi plătească medicalu ce pot face unde pot face plîngere (vezi toată discuția)
Managerul refuza sa-mi plateasca concediul medical/maternal Ina05 Ina05 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu o situatie. Pe 04.06.2018, am intrat in concediu maternal/lauzie. Din ianuarie pana in mai salatiul meu brut a fost de ... (vezi toată discuția)