avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit primărie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit primărie

Sunt o pensionară și vreau să plătesc taxa la primărie. Eu am un fiu care are niște amenzi de circulație. Are aceiași adresă ca mine. Cum pot să plătesc taxa dacă fiul meu nu își achită amenzile?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 16:34, 24 Februarie 2016
Fiul dv. este si el coproprietar? sau dv sunteti singurul proprietar al imobilului pentru care vreti sa achitati impozitul?

Ar fi o varianta prin banca, unde se specifica exact ce reprezinta suma pe care o platiti si anume impozit, nu amenzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa impozit auto.buna ziua.intrebarea mea este strict legata de impozit taxa auto,adica ... Cristian Adrian Videle Cristian Adrian Videle Buna ziua.intrebarea mea este strict legata de Impozit taxa auto,adica impozit pe autoturisme.Mentionez faptul ca am un impozit impus pe 4 autoturisme dar eu ... (vezi toată discuția)
Proprietar - handicap grav cu datorii la impozit pe imobil geta3 geta3 Buna ziua Am o problema, de mai multi ani ( cu muuuult stres si bataie de cap despre a fi sau a nu fi datori …) cu taxele de impozit pe cladire si ... (vezi toată discuția)
Plata impozit fara amenzi de circulatie evivada evivada Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatorul aspect: Vreau sa platesc impozitul pe locuinta pentru anul 2016, insa cei de la primarie mi-au spus ca pe ... (vezi toată discuția)