avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cazier judiciar

Buna seara! Va rog sa ma luminati cu un raspuns! Ma aflu in Italia si am nevoie de Cazier Judiciar! Exista posibilitatea sa il scot aici in Italia {si daca Da ,unde?},sau trebuie sa vin in Romania??? Va multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 20:31, 24 Februarie 2016


Ambasadele şi consulatele României îi pot sprijini pe cetăţenii români aflaţi în străinătate la obţinerea certificatelor de cazier judiciar din România.

Certificatele de cazier judiciar pot fi solicitate numai de titulari, prin completarea cererii corespunzătoare, precizarea motivului pentru care este solicitat actul şi prezentarea paşaportului românesc sau a unui alt act de identitate.

Ambasadele şi consulatele României transmit aceste cereri autorităţilor competente din România. Durata de procesare a acestor cereri este de aproximativ 30 de zile lucratoare.

Ambasadele şi consulatele României deţin formularele corespunzătoare cererilor de obţinere a acestor documente. Acestea sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate gratuit, în vederea completării.

Eliberarea certificatelor de cazier judiciar, legalizarea şi certificarea copiilor de pe documente sunt supuse taxelor consulare, care se plătesc de solicitanţi la ambasada sau consulatul competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere Iulian M Iulian M Buna ziua ma numesc Iulian .M , traiesc in Dublin IRL Mi-am pierdut certificatu de nastere, cum pot obtine un alt sau un duplicat din Romania , avand in ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenia romana Emanuela Danescu Emanuela Danescu Buna ziua! Doresc Sa renunt la cetatenia romana si Sa pastrez numai cetatenia germana. Ce am de facut si unde? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie romana, dosar penal ciutuc_monica ciutuc_monica buna ziua in urma unui accident si conducand sub influenta alcoolului m-am ales cu un dosar penal 8 luni cu suspendare si 3 ani supraveghere...eu lucrez in ... (vezi toată discuția)