avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suma necesara unui detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suma necesara unui detinut

Buna ziua, as dori sa stiu ce suma de bani este necesara lunar unui detinut in penitenciar fumator. Mai precis as dori sa stiu de la cei care au rude sau chiar ei insisi au o experienta precisa in acest sens. va multumesc celor care ma pot lumina:O:O:O
Cel mai recent răspuns: maryys , utilizator 23:51, 1 Martie 2016
De ce nu se mai exprima nimeni ? :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să depun pensia de întreținere într-un cont bancar al minorului, blocat până la majorat. sunt bănci care oferă această posibilitate? ContSters332562 ContSters332562 Buna ziua,. Doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a deschide un cont bancar pe numele unui minor, cont in care sa-i pot pune pensia de intretinere. ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii penale în sensul că unii dintre deținuți sa execute pedeapsa la domiciliu nu ar fi o solutie buna? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Deținuții sunt hrăniți de stat si statul are acum nevoie de bani. O executare a pedepsei în regim de arest la domiciliu ar constitui o economie ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu 2 copii minori - diminuarea pensiei de intretinere si plata in natura heftklammern heftklammern Buna ziua, Acum 3 ani am divortat de comun acord la notar, autoritate tutelara comuna. De atunci ii platesc fostei sotii 33% din venituri, lunar, in cont, ... (vezi toată discuția)