avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendare judecare apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendare judecare apel

Buna ziua.
Am depus actiune apel la care nu m-am prezentat si nici nu am solicitat in scris judecarea in lipsa,drept urmare instanta a decis suspendarea coform art 411 al 1 pct 2 ,cu recurs in termen de 30 zile de la comunicare.
Care este pasul urmator ?Rog mult un sfat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: arlette , utilizator 14:48, 25 Februarie 2016
Dacă s-a dispus suspendarea trebuie repusa pe rol cauza dacă vreți sa se judece apelul.
Formulati cerere de repunere pe rol,dar,in termenul de 6 luni de la suspendare, caz contrar se perima apelul dvs.
Multumesc pentru raspuns.Deci recursul era pentru aceasta decizie de suspendare si nu este cazul.Trebuie sa motivez cumva cererea de repunere pe rol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o intrebare. daca un act de procedura este comunicat ... romanul11 romanul11 Buna ziua. O intrebare. Daca un act de procedura este comunicat in data de 18.10.2022, cand intervine perimarea, pentru nelucrare in dosar? Incheierea de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu cum sa fac recurs arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 Buna ziua. As vrea sa stiu cum sa fac recurs. In prima instanta am cerut judecarea in lipsa unde am explicat ca eu sunt o persoana cu handicap, ... (vezi toată discuția)
Dupa suspendarea procesului - repunerea acestuia vdeny vdeny Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Un sofer m-a dat in judecata la Timisoara,in anul 2014, deoarece acolo isi are el domiciliul. In feb ... (vezi toată discuția)