avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... DECLARATIE 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

DECLARATIE 600

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un asociat unic in firma care are contract de asigurari sociale pensie si contract la CASS ,pentru care lunar vireaza sumele corespunzatoare (plati la zi,adica inclusiv februarie 2016),care in anul 2015 a ridicat dividende pentru care a achitat 16% impozit , trebuie sa depuna la ANAF declaratia 600 privitoare la alte venituri obtinute din dividende in anul 2015 .
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozitul pe dividende administratorfotoexpres administratorfotoexpres Sunt administratorul si asociatul unic al societatii infintata in 1994 cu contract de munca din februarie 2017,pana in februarie am platit in baza unui ... (vezi toată discuția)
Asociat unic anida1 anida1 Buna seara, Intrebarea mea este: se datoreaza sau nu contributia de 5.5% la FNUASS pt. veniturile din dividende si chirii, in situatia unui asociat unic ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)