avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare sau ce?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare sau ce?

buna.sunt intr-un proces civil in care am calitatea de parat si in care am depun intampinare la dosar in termenii legali iar acum dupa primul termen de judecata vreau sa mai depun la dosar inca un inscris prin care sa explic mai detaliat un aspect pe care l-am mentionat in intampinarea depusa .intrebarea mea este cum sa dau titlu acestei declaratie ?intampinare sau aparare de fond sau cum altfel?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: stefana88 , utilizator 09:34, 26 Februarie 2016
Precizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac un inscris pt.judecare in lipsa? termo termo buna seara va rog sa-mi spuneti cum fac un inscris pe care sa-l trimit la tribunal pt. ca o cauza sa se judece in lispa mea? cu cat timp inainte de termen ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica cererea de chemare în judecată şi se pot înlocui documentele depuse la dosar? elenagabi elenagabi Buna ziua, Vă rog să mă ajutaţi cu o clarificare a următorului aspect. O rudă a mea a făcut cerere de chemare în udecată pentru anularea titlului de ... (vezi toată discuția)
Intampinare in rejudecare goldfish goldfish avem un proces in fond-rejudecare, noi paratii, mai depunem inca o data intampinare daca deja am depus cand s-a judecat prima data dosarul? actiunea tot aceea ... (vezi toată discuția)