avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie mobila!?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie mobila!?

Buna ziua(sau seara dupa ora la care scriu acest mesaj).

In data de 01.02.2016, m-am decis dupa 14 ani de cartela pre-pay sa imi fac un abonament...dupa o discutie cu un reprezentant vanzari al companiei de telefonie, am ales un abonament de 20 Euro, la care, pe langa alte beneficii, am primit si un telefon gratuit.
Mi s-a cerut actul de identitate,o adresa de e-mail si dupa cateva minute, reprezentantul mi-a spus ca abonamentul meu este gata..In acel moment l-am intrebat daca nu imi arata contractul si daca nu trebuie cumva sa il si semnez!!!!???
Mi-a raspuns sec: "NU..cand veti mai veni pe la noi o sa vi-l printam si o sa-l semnati", moment in care m-a rugat sa semnez pe o "jucarie" electronica cum exista si in anumite sedii bancare.L-am intrebat pentru ce anume si mi-a spus ca pentru primirea telefonului.
La cateva zile dupa, primesc un e-mail cu felicitarile companiei pentru alegerea facuta si....CONTRACTUL.Contract ce la final avea ANEXATA(si se poate vedea cu ochiul liber), semnatura mea facuta pe acea tablie electronica.
Intrebarile mele sunt: E normal asa ceva?? Ma pot adresa OPC-ului pentru o astfek de problema?? Caci sincer...as vrea sa reziliez contractul si sa ma portez la o alta companie..(unde sper ca nu va fi la fel).

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Telefonie mobila anela.elena anela.elena Am abonament la o retea de telefonie mobila de 11 ani. Acum m-am hotarat sa-l reziliez si sa pastrez numarul doar ca si cartela pre-pay. Dar cei de la companie ... (vezi toată discuția)
Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)