Buna ziua(sau seara dupa ora la care scriu acest mesaj).
In data de 01.02.2016, m-am decis dupa 14 ani de cartela pre-pay sa imi fac un abonament...dupa o discutie cu un reprezentant vanzari al companiei de telefonie, am ales un abonament de 20 Euro, la care, pe langa alte beneficii, am primit si un telefon gratuit.
Mi s-a cerut actul de identitate,o adresa de e-mail si dupa cateva minute, reprezentantul mi-a spus ca abonamentul meu este gata..In acel moment l-am intrebat daca nu imi arata contractul si daca nu trebuie cumva sa il si semnez!!!!???
Mi-a raspuns sec: "NU..cand veti mai veni pe la noi o sa vi-l printam si o sa-l semnati", moment in care m-a rugat sa semnez pe o "jucarie" electronica cum exista si in anumite sedii bancare.L-am intrebat pentru ce anume si mi-a spus ca pentru primirea telefonului.
La cateva zile dupa, primesc un e-mail cu felicitarile companiei pentru alegerea facuta si....CONTRACTUL.Contract ce la final avea ANEXATA(si se poate vedea cu ochiul liber), semnatura mea facuta pe acea tablie electronica.
Intrebarile mele sunt: E normal asa ceva?? Ma pot adresa OPC-ului pentru o astfek de problema?? Caci sincer...as vrea sa reziliez contractul si sa ma portez la o alta companie..(unde sper ca nu va fi la fel).
Telefonie mobila
anela.elena
Am abonament la o retea de telefonie mobila de 11 ani. Acum m-am hotarat sa-l reziliez si sa pastrez numarul doar ca si cartela pre-pay. Dar cei de la companie ... (vezi toată discuția)