avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefonie mobila

Am abonament la o retea de telefonie mobila de 11 ani. Acum m-am hotarat sa-l reziliez si sa pastrez numarul doar ca si cartela pre-pay. Dar cei de la companie mi-au spus ca daca reziliez contractul voi pierde si numarul. Mie mi se pare ca este santaj, cu S mare. Ce-as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 20:10, 1 Aprilie 2011
Puteti solicita acest lucru.
renuntati la abonament si treceti pe cartela.
Daca nu vor, sesizati O.P.C.-ul
Le-am solicitat acest lucru si au spus ca "mai nou nu se poate". Cica asta este politica companiei mai nou. Pt ca conform noii legi (191/2010, parca) nu te mai pot conditiona cu perioada de abonament, acum te santajeaza cu asta. Cu alte cuvinte, obligatoriu trebuie sa ramai pe abonament, ca altfel pierzi numarul. Te santajeaza, repet. Multumesc pt. raspuns.
Eu am avut abonament iar din decembrie am trecut pe cartela. Si s-a putut. Insistati si amenintati-i cu OPC-ul sau justitia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila!? thauzz thauzz Buna ziua(sau seara dupa ora la care scriu acest mesaj). In data de 01.02.2016, m-am decis dupa 14 ani de cartela pre-pay sa imi fac un abonament...dupa o ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de telefonie mobila ? Adrian_1978 Adrian_1978 Vreau sa inchid un abonament de telefon mobil, dar sa pastrez numarul de telefon pe cartela prepay, insa compania respectiva refuza sa-mi pastreze ... (vezi toată discuția)