avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Consult la clinica privata - doctorul refuza sa-mi dea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Consult la clinica privata - doctorul refuza sa-mi dea scrisoarea medicala

Buna ziua,
Am fost la o clinica privata la consult iar doctorul refuza sa-mi elibereze scrisoare medicala (cred ca asa se spune, sau raport, sau rezumat consult) pentru ca nu doresc sa-mi fac procedurile la clinica respectiva, proceduri care au preturi de Austria.
Am platit aproape 200 lei care cuprind: consultatia, evaluare corp, scriere fisa. Am platit inclusiv scriere fisa, dar pe care nu vrea sa mi-o dea, a spus ca daca nu vreau sa fac procedurile acolo, platesc ca a scris-o, dar ramane la el. Aceasta clinica mi-a fost recomandata de catre un alt medic, iar cand am facut programare la telefon am cerut sa mi se spuna preturile.
Mi-au spus ca pt ca am un voucher de la medicul care m-a trimis platesc la jumatate si anume 150-200 lei in functie de procedurile pe care le fac, iar daca nu vreau sa le fac la ei, platesc doar consultatia.
Sigur ca la pretul asta am spus ca am sa fac.
Dupa consultatie (cam10 min. din care 5 min l-a vorbit de rau pe dr care m-a trimis si care e un dr renumit atat profesional cat si ca om) mi se spune ca procedurile costa 1.600 lei, dar ca trebuie sa platesc numai 800 lei pt ca am voucher, cand atrag atentia ca mi s-a comunicat altceva cand am facut programare, mi se spune ca am inteles eu gresit.
In fine, desi doctorul asta nu m-a atins macar, adica s-a uitat doar pe rezultat analize si a scris ceva intr-o fisa, si mi-a pus cateva intrebari, deci asta a fost consultul, am platit 200 lei, insa nu a vrut in nici un chip sa-mi dea fisa sau vreo scrisoare medicala, pe motiv ca nu fac procedurile la ei.
M-a tratat cu dispret si aroganta atat el cat si fata de la receptie, pentru ca nu vreau sa fac procedurile acolo si sa platesc asemenea sume.
Ce sa fac, sunt intelectual in Romania, nu lucrez in parlament si nu am venituri demne de asemenea clinica.
Intrebare: ce e de facut? As vrea sa-mi dea rezultatul si sa pot sa-mi caut de sanatate, adica nu vreau sa-i fac cadou 200 lei acestui doctor nesimtit. (precizare – ca sa-mi dea bon fiscal a trebuit sa duc munca de lamurire)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nyykk , utilizator 11:12, 1 Martie 2016
Am rezolvat partial problema, topicul poate fi inchis. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet de trimitere medical denisvoicu denisvoicu Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti la o intrebare intr-un caz concret. Am avut bilet de trimitere in luna martie la gastroenterologie, pe baza lui am facut ... (vezi toată discuția)
Medicul refuză să pună parafa pe raportul medical rezultat în urma unei consultaţii la o clinică privată de top elenagabi elenagabi Va rog să mă ajutaţi şi pe mine cu un sfat legat de o problemă mai puţin obişnuită. Am descoperit recent că am nişte probleme de sănătate. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Medic de familie  niconicol niconicol Am lucrat in strainatate 10 ani,dupa ce m am intors am fost angajata timp de 1 an de zile dupa care am fost somera pana ieri .Acum sant insarcinata si am ... (vezi toată discuția)