avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot sa imi recuperez TFR dupa ce am lucrat 6 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot sa imi recuperez TFR dupa ce am lucrat 6 ani in Italia la aceeasi coperativa ?

In anul 2009 septembrie am inceput sa lucrez in Italia la o coperativa agricola cu contract pe perioada determinata . Primul contract a fost pe 5 luni dupa care imi tot prelungeau contractele pe 3 , 4 , 5 luni cu o pauza de o luna intre ele pana in 2014 . Din 2014 mi-au facut contrat indeterminat . La sfarsitul anului 2015 m-am hotarat sa merg acasa definitiv , am facut preaviz cu 15 zile inainte . Licentierea mi-a fost facuta doar pe ultimul an si mi-au spus ca dupa restul anilor nu pot sa-mi plateasca TFR ul . Au trecut 3 luni si nu mi-au trimis banii . Mentionez ca nu mi-au fost platite ore suplimentare dar lucram mai multe ore decat erau scrise in contract , nu am primit bani de concediu si nici al 13 lea salariu.
Cel mai recent răspuns: bacazu , utilizator 11:22, 15 Octombrie 2017
Daca am lucrat 2 ani cu un venit brut de 45000 de euro in 2 ani cam cat tfr net trebuie sa incasez. Mentionez ca mi s-a platit cate 1097 euro in 2 luni. Vreau sa stiu daca mai trebuie sa recuperez ceva.
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
bacazu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu firma recrutari forta de munca in italia laur77ro laur77ro Bună ziua. Vă adresez o întrebare care privește o altă persoană apropiată. În urmă cu o lună s-a adresat unei firme de recrutări, care i-a și ... (vezi toată discuția)
Munca in italia neplatita maria1956 maria1956 Sora mea a lucrat ptr. o familie in Palermo.A ingrijit de doi batrani .familia a renuntat la serviciile ei , acestia mutandu-se in alta localitate. Pana cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez cu contract de munca in italia si am rezidenta. ... liviu24 liviu24 Buna ziua, Lucrez cu contract de munca in Italia si am rezidenta. Familia (sotia/copilul) sunt in Romania. Poate beneficia copilul/sotia de asigurare medicala ... (vezi toată discuția)