avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o problema delicata si dificila - tentativa de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o problema delicata si dificila - tentativa de viol

sunt minora si cineva a incercat sa ma violeze pe 26 februarie. nu am fost inca la politie de frica si sunt constienta ca mama nu ma va ajuta prea mult am ceva divergente cu ea. mai am inca dovezi mesaje amenintari etc. ce pot face? am spus sa vb cu un avocat sa ma sfatuiasca.am cosmaruri nu mai suport
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:38, 28 Februarie 2016
Mergeti cu mama la politie, va va ajuta in astfel de situatii , depuneti plangere, altfel, data viitoare chiar se va intampla.
Prezentati urme de violenta?unde s-a intamplat incidentul?
Ar fi bine sa mergeți însoțită de mama la avocat.
Trebuie văzute probele și discutat.

Depinde și dacă va exista risc de repetabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de un sfat... fosta sotie a actualului ... mariabc mariabc Buna seara, Am nevoie de un sfat... Fosta sotie a actualului sot, impreuna cu mama dansei, ma terorizeaza de mai bine de 2 ani... Am ajuns la capatul ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Daniela98 Daniela98 Buna ziua, Am 19 ani și locuiesc in Germania de aproape 2 ani . In speranța ca nu o sa ingnorati mesajul meu, am decis sa va scriu. Am nevoie urgentă de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un prieten care a avut o divergenta cu mama sa, ... RoxanaDum RoxanaDum Buna ziua! Am un prieten care a avut o divergenta cu mama sa, in urma unor amenintari din partea dansei(catre el). S-au certat si el ar fi strans-o de gat, ... (vezi toată discuția)